Festékek, adalékok

tecaprint-inks-catalogue-coverCégünk folyamatos erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy Partnereink számára teljes körű megoldásokat biztosítson. Ennek megfelelően kínálunk univerzális, egykomponensű oldószeres festékeket széles választékban, melyekkel a legkülönbözőbb alapanyagokon is jó tapadást lehet elérni, ipari jellegű feladatok esetében viszont leginkább specifikus megoldásokat javaslunk, melyek az adott feladathoz igazodva a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Katalógusunk tartalmazza az általunk forgalmazott, fontosabb festékcsaládokat és azok jellemzőit, a potenciális alapanyagoktól kezdve a vegyszerekkel, illetve fizikai hatásokkal szembeni ellenálló képességig. A katalógusban megtalálhatóak az egyes festékcsaládokhoz tartozó hígítók, az esetleges edzők, valamint az egyéb segédanyagok is.
Festékeink számos standard árnyalatban elérhetőek, ugyanakkor egyedi kívánságoknak megfelelő színek előállítását is vállaljuk.

Szokatlan alapanyagok esetén munkatársaink mintadarab (próbanyomás) alapján tudják biztonságosan eldönteni, mely festék(ek) használata lenne az adott cél elérése érdekében a legmegfelelőbb. A lehető legrövidebb határidőn belül tesztelés céljából Ügyfelünk rendelkezésére bocsájtjuk a megfelelő festékmintát, vagy az általunk próbanyomattal ellátott mintadarabokat. Így Partnerünk saját megítélése szerint dönthet a javasolt festék, illetve eljárás minőségéről, megfelelőségéről.

Katalógus letöltése: tecaprint-inks-catalogue.pdf