Delta

A modern gépsorozat

A delta sorozat elektromechanikus tamponnyomtatóival a Teca-Print úttörő utat jár be: A delta az első monocoque dizájnú tamponnyomó, de nem csak a dizájn új. A gépvezérlő rendszer is felhasználóbarátabb, mint valaha. A kezelőelemek áttekinthető megjelenítése színkóddal és a kijelzőbe integrált gépi rajz lehetővé teszi a nagy teljesítményű vezérlőrendszer egyszerű és egyszerű kezelését. A delta nyitott vagy zárt festékezőrendszerrel kapható. Tartozékok és megfelelő perifériák állnak rendelkezésre a sokoldalú felhasználáshoz.

  • A delta III TPF 450 –  Egy dinamikus, szervovezérlésű nyitott tintatartó tamponnyomtató gépet kap, teljes funkcionalitású érintőképernyős vezérlőrendszerrel.

  • A delta III TPF 451  – Minden kalandra készen áll: Az innovatív delta III TPF 451 zárt festékrendszerrel sok lehetőséggel és kiváló ár/érték aránnyal meggyőz.

A delta sorozat gépei kiterjedt gépprogramunk részét képezik. A delta sorozat elektromechanikus gépein kívül más elektromechanikus és elektropneumatikus hajtású gépsorozatok is kaphatók. Szívesen adunk tanácsot az alkalmazásához megfelelő tamponnyomtató gép keresésében. Komplett megoldást kínálunk Önnek, ezért is fejlesztünk és tesztelünk minden tartozékot és fogyóeszközt az Ön számára. A saját gyártású nyomdapárnák, klisék vágási és lézer/maratás szolgáltatással, valamint a professzionális festékkeverő szolgáltatásunkkal ellátott tinták ugyanúgy a kínálatunk részét képezik, mint az alkatrészek és egyéb napi használatra szánt tamponnyomtatás.

delta III TPF 450

Elektromechanikus tamponnyomó gép innovatív technológiával

Az Ön előnye:

  • akár 5 színben
  • nagy nyomóerő
  • szervo hajtásvezérlés
  • fenntartható termelés
  • nyitott festéktartó rendszer
  • megfelelő perifériák állnak rendelkezésre

A delta sorozat tamponnyomó gépek meglepően kevés pénzért nagy teljesítményt nyújtanak. Az elektromechanikus gépek modern monocoque konstrukciók és akár 5 színű nyomatok készítésére is alkalmasak. Nyitott festékrendszer esetén a lemezmélység 120 vagy 150 mm, a változtatható lemezszélesség pedig maximum 450 mm. Külön kiemeli a gép vezérlőegységét: A kijelzőn magától értetődő szimbólumok találhatók, a színhasználat pedig magas szintű felhasználóbarátságot biztosít. A lehetőségek skálája átlátható, és professzionálisan választották ki, a lényegre összpontosítva. Ide tartozik pl. az automatikus párnatisztító berendezés, a különböző gépalapok és profilkeretek, valamint a géphez optimálisan illeszkedő perifériák.

A delta III TPF 450 tamponnyomtató gép egyedülálló gépi borításával, amely monocoque kivitelben készült, különösen fenntartható.

 

 

A delta sorozat gépei szintén népszerűek munkatársaink körében. Az elektromechanikus hajtású gépek sokféle lehetőségének köszönhetően széles körű alkalmazási lehetőséget kínálnak.

 

 

Nagy nyomóerejének köszönhetően az elektromechanikus tamponnyomógép nagyobb egyszínű nyomtatási képekhez is használható.

 

Műszaki adatok delta III TPF 450

Színek száma: 1-5 színben,  Lemezméretek: szabványos lemezszélességek: 150 / 250 / 350 / 450 mm szabványos lemezmélységek: 120 / 150 mm,   Kimenet: akár 1850 ciklus óránként (párnalöket 20 mm) , Hajtásrendszer: elektromechanikus Nyomtatási erő: 3000 N (a nyomóerőt ki kell egyensúlyozni) Hálózati csatlakozás: 230 V / 50 Hz, 5 – 6 bar légnyomás Levegőfogyasztás: 0,04 liter / ciklus (6 bar) Ellenőrzés: PLC – HMI érintőképernyő Függőleges tampon löket: elektromechanikus, 150 mm, fokozatmentesen állítható,   Kinyúló betét kocsi: 215 mm Súly: kb. 131 kg talp nélkül, kb. 300 kg MS 352 gépalappal,  Méretek (SzxMxM): 530 x 710 x 1073 mm