TPM sorozat

  • TPM 101 Az elektromechanikus TPM 101 egy teljes értékű, nagy sebességű, nagy pontosságú szervo meghajtó tamponnyomtató gép, amelyet automatizáláshoz és rendszerekhez terveztek.

  • TPM 161 Akár ø 180 mm-es csészeméretével az elektromechanikus szervohajtású TPM 161 ideális gép nagyobb nyomtatási képekhez, nagy sebességhez és rendszerbe integráláshoz.

 A  TPM – Nagy sebességű precíziós nyomtatók

A TPM sorozat gépei ideálisak az automatizálási rendszerekbe való integrálásra. A nagyon gyors ciklusidők és az integráláshoz optimálisan kialakított tartozékok, mint például a lemezhűtés vagy a hőmérséklet-kompenzáció, kényelmes, megbízható működést biztosítanak.

A modern PLC vezérlőrendszer igény szerint integrálhatja a távkarbantartást, a távoli karbantartás pluszt vagy a “my Teca-Print” alkalmazást. Ez nemcsak a termelékenységet növeli, hanem a folyamatok megbízhatóságát is.

TPM 101

Nagy teljesítményű tamponnyomtató gép rendszerekbe való integráláshoz

Az Ön előnye:

  • szervo hajtásvezérlés
  • 1500-4000 ciklus/óra teljesítmény
  • ideális az automatizálásba való integráláshoz
  • zárt festékező rendszer
  • 1 szín
  • növeli a folyamatok megbízhatóságát az olyan opcióknak köszönhetően, mint a lemezhűtés és a hőmérséklet-kompenzáció

A kompakt és felhasználóbarát, elektromechanikus korszerű TPM 101 tamponnyomtató gép jól felszerelt, hogy megfeleljen a mai piac követelményeinek.

A ciklussebesség és a nyomtatási pontosság legmagasabb követelményei teljesülnek: az egyszínű nyomdagép rendkívül jól illeszkedik automatizált rendszerekbe, 1500-4000 nyomat/óra nyomtatási kapacitással.

 

A lemezhűtéssel és a hőmérséklet-kompenzációval opcionálisan új speciális műszaki funkciók állnak rendelkezésre, amelyek elősegítik a folyamat stabilitásának növelését és a folyamatosan nagy pontosságú nyomtatási eredményt.

A színes érintőképernyős kijelző áttekinthető és egyszerűsített felhasználói menüstruktúrájával felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elektromos, forgó pohárhenger biztonságosan vezeti a festékpoharat a klisé fölött, és megnöveli a klisé és a festékpohár élettartamát a forgása révén.

A TPM 101 tisztatér-kompatibilis változatban is elérhető – rozsdamentes acél házzal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Technológia a legmagasabb szinten – szakértőink rendelkeznek a tudással!

 

Műszaki adatok TPM 101 Színek száma:

1 szín festékpohár méretei: Ø 72 mm, Ø 96 mm, Ø 105* mm, Ø 115* mm * ,  Lemezméretek: 100 x 220 mm, 120 x 220 mm , Kimenet: 1500-4000 ciklus óránként,                    Hajtásrendszer: elektromechanikus – 3 tengelyes vezérlés 3 szervomotorral, fokozatmentesen állítható paraméterekkel,   Nyomtatási erő: 750 N (a nyomóerőt ki kell egyensúlyozni)    Hálózati csatlakozások: 230 V / 50 Hz, (egyes pneumatikus tartozékokhoz 5-6 bar légnyomás szükséges) , Ellenőrzés: PLC – HMI érintőképernyő, interfész csatlakozási lehetőség adatbusz rendszeren keresztül,   Függőleges tampon löket: elektromechanikus, 210 mm fokozatmentesen állítható , Klisé lemez beállítás: ± 2 mm (x-tengely), ± 2° (elforgatás),                                     Súly: kb. 72 kg talp nélkül,   Méretek (SzxMaxM): 210 x 720 x 730 mm