Termékeink eredete

Annak érdekében, hogy prégeléssel foglalkozó ügyfeleinket teljes körű kiszolgálásban tudjuk részesíteni, két különböző, de egymáshoz kapcsolódó partner cég termékeit forgalmazzuk: a francia CER (itwcer.com) által gyártott prégelő gépeket és berendezéseket.

A CER a világ egyik vezető prégelőgép gyártója, a nemzetközi kozmetikai ipar első számú beszállítója. A kozmetikai iparon kívül számos további üzleti területen aktív, pl. a gépjárműtechnika, az ipari technika, a háztartási berendezések, valamint az üvegdekoráció terén. A céget 1903-ban alapították, így több, mint száz év sikeres piaci tapasztalatra tekinthet vissza.

Az üzleti volumen növekedésével, a CER 2002-ben CER Foils néven megalapította leányvállalatát, mely a fóliák és fogyóanyagok forgalmazására összpontosít, valamint személyre szabott tanácsadással biztosítja partnereink zökkenőmentes termelését.
2007-ben mindkét cég a világszerte tevékenykedő, közismert ITW csoport része lett (itwcer.com), majd 2013 júliusában, ITW SBI France SAS név alatt egyesült újra. A CER márkanév az átszervezéstől függetlenül használatban marad.