Egyéb kellékek

 

Egyéb kellékek

WG 701 és WG 902 mosóberendezések

Mosóberendezések a festékkel szennyeződött gépalkatrészek, klisék, stb. zárt rendszerben történő elmosására. A munkafolyamat közben a dolgozó keze nem érintkezik a használt vegyszerrel, az üvegtetőnek köszönhetően ezek gőzét sem lélegzi be.

BG megvilágító készülék és TS szárítószekrény

A klisékészítésnél használatos megvilágító készülék és szárítószekrény három különböző nagyságban kapható (lásd: Technikai Adatlap BG & TS).

Klisékészítéshez szükséges tartozékok

E kategória tartalmazza a műanyag, acél és lemez kliséhez használatos raszter filmeket, a klisé előhívására szolgáló kimosó tálat és folyadékot, valamint az egyéb kapcsolódó kellékeket.

Kések

A nyílt rendszerű gépeknél használt lehúzó kés kialakítása és mérete a gép és a használt klisé típusától függ. A kések, alapanyaguk szerint, rugóacélból készülnek.

Gumilap

A 0,86mm vastagságú gumilap, elasztikus, kiegyenlítő réteget képez a műanyag vagy lemezklisé alatt. A lap egyik oldala ragasztó réteggel van ellátva, mely segítségével könnyen rögzíthetjük azt a klisét hordozó alaplapra. Használata elősegíti a tökéletesebb festéklehúzást, kompenzálja az alaplap és a klisé egyenetlenségeit és így pozitív hatást gyakorol a nyomat minőségére, valamint a klisé élettartamára. Főképpen zárt rendszerű gépeknél ajánlott.

Klisérögzítő rendszer

A klisérögzítő rendszernek köszönhetően az alkalmazott klisét gyorsan és egyszerűen ki lehet cserélni. A rendszer ugyanakkor lehetővé teszi, hogy különböző kliséméretek közt is egyszerűen tudjunk váltani. A klisé, ill. a klisét hordozó mágneses alaplap rögzítése két csavar és egy excenter segítségével történik.

Rögzítő excenter

A jelen 3 oldalú rögzítő excenter segítségével a kliséket egyszerűen és biztonságosan tudjuk rögzíteni a hordozó alaplapra, a klisé kisebb méretbeli ingadozásai esetén is.

Festéktartályok (fazekak)

Festékfazekak 56 és 195mm közti átmérővel kaphatóak, a festéklehúzást acél vagy kerámia kés biztosítja.

Ovális festéktartályok (fazekak)

Acél- vagy kerámiakéssel rendelkező ovális fazekaink négy méretben kaphatóak: 70 x 140mm, 80 x 120mm, 116 x 226mm és 115 x 320mm.

Fazékrögzítő

A festékfazekak rögzítése a bajonettzár segítségével gyorsan és precízen kivitelezhető.

Spatula

A spatula segítségével egyszerűen és gyorsan be tudjuk állítani a tamponfestéknek megfelelő hígítási mértékét.

 Tartozékok festékekhez, festéktartályokhoz

A festék kiméréséhez és előkészítéséhez, ill. a festékfazekak kezeléséhez és karbantartásához szükséges kellék.

Tisztító szalag

Tisztító szalagjaink maradékmentesen eltávolítják a nyomtatás közben keletkező festékmaradékokat a tamponról.

Kézi tisztításhoz szükséges tartozékok

A prospektus tartalma: Fedeles mosótál, ecset, papírtörlők, kesztyűk, krémszappan, kézkrém, stb.

Különféle egyéb tartozékok

Kézi szerszámok, nagyítók,kesztyűk, kimérőedények stb.