Tamponok

A szilikontampon kulcsfontosságú szerepet játszik a tamponnyomás technológiájában. A jó nyomatminőség eléréséhez – mely természetesen még sok más tényezőtől is függ – nagy gondot kell fordítani a tampongumi helyes kiválasztására.

tamponkatalogusTamponkatalógusunk tematikus rendben tartalmazza valamennyi gyakori tampon adatait (méret, forma, keménység). Az adott munkadarab és nyomatkép ismeretében, a katalógus segítségével általában könnyen kiválasztható a feladat teljesítéséhez legmegfelelőbb tampon, hiszen standard kínálatunkban több ezer különböző nagyságú, keménységű és formájú tampon szerepel.

Amennyiben a nagy választék és közös erőfeszítéseink ellenére sem találnánk megfelelő tampont, lehetőségünk van egyedi, testreszabott típusokat is kialakítani. Ehhez a munkadarabot és a nyomatképet célszerű eljuttatni cégünkhöz, ahol tapasztalt munkatársaink segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb alternatívák kiválasztásában

A katalógusban szereplő tamponokon túlmenően még számos egyéb tampon is létezik, ezért amennyiben nem talál a katalógusban megfelelőt, kérje segítségünket!

Katalógus letöltése: tamponkatalog.pdf

starxeA StarX tamponcsalád, nagy teljesítmény elérésének érdekében került kifejlesztésre, éppen ezért több kiemelkedő jó tulajdonsággal rendelkezik.

Antisztatikus felülete hígítók és oldószerek jelenlétében is stabil (duzzadásmentes), így hosszú ideig kiváló nyomatképet biztosít.

A kiemelkedően hosszú élettartamról a mechanikailag magas ellenálló képességű, beavatást alig igénylő alapanyag gondoskodik.

Katalógus letöltése: starxe.pdf