A TPE sorozat

 • A TPE 100 a belépő szintű tamponnyomó gépünk. Maximum 150 x 100 mm-es lemez használható. Minden lényeges beállítással rendelkezik, ami a sikeres tamponnyomáshoz szükséges.

 • TPE 150 tamponnyomó gépünkön egyszínű és kétszínű nyomtatás is lehetséges. Programozható párnatisztítás is beépíthető a konfigurációba.

 • TPE 151 a legkisebb, zárt tintatartó rendszerrel rendelkező gépünk, amelyet a kezelő önálló gépként használhat, vagy akár rendszerbe is integrálható. Legfeljebb két szín lehetséges.
 • TPE 250 Ez a közepes méretű E sorozatú gép egy nyitott festéktartó betétes nyomtató, amely többszínű nyomtatáshoz is használható. Az opciók közé tartozik a forgóasztal, a lineáris inga és a két színes tampon csúszó.

 • A TPE 251 a középkategóriás, zárt pohár tamponnyomó gépünk. Ø 56 és Ø 115 mm közötti festékcsészéket fogad be. Az E sorozatú VTP shuttle rendszerünk optimalizálásával négyszínű nyomtatás lehetséges.

 • A TPE 401 3000 N erővel hat a nyomtatófejben. Ez azt jelenti, hogy akár három ø 130 mm-es tintapohárral is lehet nagyméretű, többszínű képeket pontosan és gyorsan nyomtatni.

A TPE – Kompakt univerzális gépeink

TPE sorozatunkkal kompakt, univerzálisan használható, elektro-pneumatikus meghajtású tamponnyomtató gépek állnak az Ön rendelkezésére. A három különböző méretben és hozzáillő tartozékokkal elérhető TPE sorozatú gépek sokféle alkalmazásra használhatók. Érdekes ár/teljesítmény arányban részesül.

Az E1, E2 és E4 sorozatú gépek mellett természetesen a TPE sorozat része a „legkisebb” tamponnyomtatónk, a TPE 100 is. Itt a tompanyomtatásban kezdők ugyanolyan lelkesek lesznek, mint a profik.

TPE 100

   Tamponnyomó gép egyszínű nyomatokhoz

   Az Ön előnye:

 •      világosan és könnyen érthető funkciókat
 •      rendkívül produktív lehetőségek
 •      elektropneumatikus
 •      kompakt kialakítás
 •      nyitott festékező rendszer
 •     “kezdőknek” is alkalmas

A TPE 100 tamponnyomtató egy klasszikus sokoldalú készülék kisebb, egyszínű nyomtatási képekhez. Az áttekinthető és könnyen érthető, de mégis rendkívül produktív funkciókat és lehetőségeket a kezdők is értékelik. A nyitott festékrendszerrel felszerelt TPE 100 tamponnyomógép hatékony munkafolyamatot kínál a gyorsan cserélhető kliséknek és a klisék alacsony költségének köszönhetően. A még nagyobb rugalmasság érdekében opcionálisan egy cserélhető tintatartállyal rendelkező mágneses lemez is elérhető.

A TPE 100-at általában egyetlen munkaállomásként használják. Ehhez a sorozathoz különféle tartozékok állnak rendelkezésre, és szállítható asztali modellként vagy talppal kiegészítve.

Műszaki adatok TPE 100

Színek száma: 1 szín, Lemezméretek: 100 x 100 mm / 150 x 100 mm, Kimenet: akár 1800 ciklus óránként, Hajtásrendszer: elektropneumatikus

Nyomtatási erő: 250 N (a nyomtatási erőt kiegyenlíteni kell), Hálózati csatlakozás: 230 V / 50 Hz, 5 – 6 bar légnyomás

Levegőfogyasztás: 0,25 liter / ciklus 6 bar nyomáson, Ellenőrzés: PLC, Súly: 25 kg gépalap nélkül 90 kg MS 250 gépalappal

Méretek (SzxMxM): 150 x 481 x 670 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A külön tintatartállyal rendelkező mágneses lemez különleges rugalmasságot kínál:

Ugyanarra a nyomatra van szüksége más színben?

Egyszerűen cserélje ki a festéktartályt, és folytassa a nyomtatást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munkatársaink tisztában vannak TPE 100-unk magas minőségével, ezért rengeteg energiával dolgoznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A TPE 100 tamponnyomtató gépet gyakran használják asztali modellként. A kialakítás nagyon kompakt, így a gép rugalmasan használható.