Szolgáltatás

Kereskedelmi szolgáltatásaink között kiemelkedő fontossággal bír a tamponnyomáshoz szükséges gépek és berendezések forgalmazása. Emellett a tamponfestékek, vegyszerek, segédanyagok, klisék, tamponok, valamint alkatrészek és segédeszközök forgalmazása is tevékenységünk elmaradhatatlan részét képezi.

Klisé- és filmkészítés: Acéllemez, krómacél, illetve műanyag klisék készítését egyaránt vállaljuk. A rendelkezésünkre álló felszerelés lehetővé teszi, hogy kliséinket rövid határidőn belül, állandó minőségben állítsuk elő. Ezen felül minden egyes klisé a gyártási folyamat befejeztével tüzetes minőségi ellenőrzésen megy keresztül. A klisék elkészítése alapvetően saját készítésű film használatával történik, de kívánság esetén a kivitelezés megtörténhet az ügyfeleink által rendelkezésünkre bocsátott kész filmek alapján is.

Rugalmas grafikai szolgáltatásunk partnereink segítségére lehet, hogy grafikai elképzeléseik gyorsan és az elképzelésnek megfelelően valósulhasson meg, illetve kerüljön filmre vagy klisére. Ügyfeleink számítógépes vagy analóg vázlatai, rajzai itt egyaránt felhasználhatóak.

Festékkeverés: Cégünk számos termékcsaládból tart standard színárnyalatokat raktáron. Ha ügyfeleinknek ettől eltérő színre lenne szüksége, rövid határidőn belül lehetőségünk van a kívánt festéket színskála, színminta, illetve egyedi igények alapján előállítani. Kívánság esetén a megfelelő keverési receptet partnerünk rendelkezésére bocsájtjuk.

Szakmai képzés és oktatás elsősorban új gépek üzembevételét követően célszerű tartani. Ez alkalommal tapasztalt munkatársaink bemutatják és megtanítják a termelőeszközök működtetésének és karbantartásának alapelveit. A bevezető oktatás során említésre kerülnek egyrészt a tamponnyomás elméleti alapjai, de a hangsúly határozottan a technológia gyakorlati oldalán van.

Igény szerint testre szabott képzési programot alakítunk ki az érdekelt ügyfél részére, melynek keretein belül partnereink felfrissíthetik tudásukat vagy megismerkedhetnek legújabb fejlesztéseinkkel.

Próbanyomás segítségével tudjuk a legjobban felbecsülni, hogy egy új termék milyen technológiai körülmények között valósítható meg optimálisan. Amennyiben partnerünknek bevizsgálás vagy bemutatás céljából szüksége van egy kisebb vagy nagyobb darabszámú mintasorozatra, azt cégünk rövid határidőn belül tudja szolgáltatni.

Technikai segélynyújtás és szaktanácsadás révén partnereink rendelkezésére állunk tamponnyomással kapcsolatos problémáik megoldásában. A rendszerint egyéni igényeknek megfelelően, törekszünk maximálisan támogatni ügyfeleinket gyártási folyamataik hatékonnyá és eredményessé tételében. E szolgáltatási sík magába foglalja a gépek szervizelését, illetve karbantartását és felújítását. Új berendezések vagy gyártósor kivitelezése esetén az üzembevételt követően, rendszerint gyártásindítási asszisztenciát vállalunk. Amennyiben partnereink innovatív termékötletek kivitelezésével kapcsolatos kérdésekkel fordulnak hozzánk, szívesen segítjük őket teljes körű, testre szabott termelési megoldások kidolgozásában.

Cégünk minőségi bérmunkák gyors, pontos és kedvező áron történő teljesítését vállalja. Kizárólag kiváló minőségű, nyugat-európai eredetű anyagokkal és munkaeszközökkel dolgozunk. A munka megkezdéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő grafikai állomány. Amennyiben ilyen nem áll rendelkezésre, úgy az állomány elkészülhet grafikai szolgáltatásunk igénybevételével is, a partnerünk által körvonalazott elképzelés szerint.