TPX sorozat

Elektromechanikusak TPX gépek

 • TPX 300 Nyitott festékező rendszerével a TPX 300 nagy rugalmasságot kínál a nyomtatási alkalmazásokhoz. Számos konfiguráció áll rendelkezésre.
 • TPX 301 a legkelendőbb gépünk. Teljesen szervo hajtásvezérlésével és rugalmas programozásával gyakran használják automatizált rendszerekben.
 • A TPX 302 oldalsó tintatartó rendszerünket tartalmazza, amely hosszabb képek nyomtatására alkalmas, mint a hagyományos, zárt tintatartó gépekkel.

 • A TPX 550 tamponnyomó gép sorozatunk legnagyobb nyitott tintatartós gépe. Nagyobb képekhez és termékekhez vagy nagyszámú színhez.

 • TPX 551 Méretéből adódóan a TPX 551 lehetővé teszi nagyobb képek és termékek nyomtatását. Az elektromechanikus hajtás és a funkciókban gazdag szoftver minden kívánságot teljesít a legigényesebb alkalmazásoknál is.

 • TPX 552 Akár ø 180 mm-es tintapohárméretével az elektromechanikus hajtású TPX 552 ideális gép nagyobb nyomtatási képekhez, nagy rugalmassággal és rendszerbe integrálható.

 • TPX 221 Legnagyobb pontosságú szervohajtású tamponnyomógépünk, amely a legigényesebb alkalmazásokhoz is alkalmas, amikor a pontosság és az ismételhetőség előfeltétel.

A TPX sorozat a legnagyobb pontosságot és a szinte végtelen lehetőségeket jelenti.

Míg a TPX sorozat kisebb gépei elektropneumatikus hajtásúak, a sorozat nagyobb gépei elektromechanikusak, és számos funkcióval rendelkeznek a rendkívül rugalmas nyomtatási folyamat érdekében. Az X sorozat kiváló minőségű tamponnyomtatói a tartozékok és perifériák legszélesebb választékát kínálják. Az Ön igényeinek megfelelő komplett megoldást kínálunk. Ezért az X sorozaton belül is vannak speciális, extrákkal ellátott változatok az óraipar, a kozmetikai ipar vagy más iparágak számára. A TPX gépeket és a hozzájuk tartozó perifériákat az autóiparban is gyakran használják.

Elektropneumatikus TPX  gépek

 • A TPX 100 a leghosszabb ideig működő gépsorozatunk. Az ügyfelek nagyra értékelik a felhasználóbarátságot, a könnyű beállítást és a nagy pontosságot.

 • A TPX 102 a legkisebb tamponnyomtató gépünk, amely oldalsó tintatartó csúszó rendszerrel rendelkezik, és ideális egyszínű nyomtatási képekhez.

 • A TPX 250 a közepes méretű elektropneumatikus gépünk, amely számos alkalmazásra alkalmas, amikor nyitott tintatartó rendszerre van szükség.

 • A TPX 252 ideális megoldás mindazok számára, akik a precíz elektropneumatikus TPX sorozat minőségét keresik, de a zárt festékrendszert részesítik előnyben.

A TPX sorozat gépei széles választékban kaphatók. Mind méretben, mind hajtástípusban különböző változatok léteznek, így az alkalmazástól és a vevő igényeitől függően elérhető a megfelelő gép. Szívesen adunk tanácsot az alkalmazásához megfelelő tamponnyomási megoldás keresésében. A TPX sorozat gépei mellett a TPE, TPM és a delta sorozat teszi teljessé gépkínálatunkat. A fogyóeszközök teljes skáláját kínáljuk, mint például nyomdapárnák, klisék és tinta, valamint pótalkatrészek és egyéb cikkek a tamponnyomásban való napi használatra. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alkalmazásának teljes körű megoldásáért. Minden termékhez professzionális képzést és értékesítés utáni szolgáltatást kínálunk.

TPX 301

 Legkeresettebb gépünk: teljes szervohajtásvezérlés – rugalmas programozás

Az Ön előnye:

 • Akár 7 színben
 • rugalmas konfiguráció
 • szervo hajtásvezérlés
 • számos alkalmazásra alkalmas
 • zárt festékező rendszer
 • perifériás eszközök széles választéka áll rendelkezésre
   A lezárt festékrendszerrel ellátott TPX 301 tamponnyomó gépet három szervomotor hajtja. Ez rendkívül rugalmas nyomtatási folyamatot kínál. A művelet a felhasználóbarát színes érintőképernyőn keresztül vezérelhető. Az x- és w-tengelyben állítható lemeztartó és a vízszintesen és függőlegesen fokozatmentesen állítható párnalöket között a TPX 301 minden irányban teljesen állítható, további állítóeszközök nélkül. A TPX 301 további jellemzői a tágas, rugalmas munkaterület, a megnövelt nyomtatási erő és a nagyon nagy nyomtatási pontosság. Rendelkezésre áll egy integrált betéttisztító berendezés, amely a tisztító eltolás funkciónak köszönhetően maximálisan kihasználja a tisztítószalagot.

A TPX 301 egy nagy pontosságú, teljes szervohajtású tamponnyomtató gép, amely számos alkalmazásra alkalmas

 

Átfogó képzésünket pontosan az Ön igényeihez igazíthatjuk.

TPX 301-ünk könnyen integrálható rendszerekbe és automatizálásba. Teljes szervohajtás-vezérlés és testre szabott szoftver áll rendelkezésre az alkalmazáshoz.

 

Műszaki adatok TPX 301

Színek száma: 1-7 szín , Tintapohár méretei: kerek (Ø mm): 56 / 65 / 72 / 86 / 96 / 105 / 115 / 130 / (160) , ovális (Sz x H mm): 96 x 120 / 70 x 140 / 116 x 226 / 115 x 320 Lemezméretek: Szabványos lemezszélességek: 80 / 100 / 125 / 150 / 250 / 320 / 350 / 450 mm Szabványos lemezmélységek: 220 / 260 / 300 mm                                                    Kimenet: akár 1600 ciklus óránként , Hajtásrendszer: elektromechanikus – 3 tengelyes vezérlés 3 szervomotorral, fokozatmentesen állítható paraméterekkel ,                                         Nyomtatási erő: 4000 N (a nyomóerőt ki kell egyensúlyozni),   Hálózati csatlakozás: 230 V / 50 Hz, (egyes pneumatikus tartozékokhoz 5-6 bar légnyomás szükséges) ,                      Ellenőrzés: PLC – HMI érintőképernyő,   Függőleges tampon löket: elektromechanikus, 160 mm fokozatmentesen állítható,   Klisé lemez beállítás: ± 5 mm (x-tengely), ± 2° (elforgatás) Súly: kb. 245 kg talp nélkül, kb 410 kg MS 352 géptalppal , Méretek (SzxMxM): 740 x 955 x 1’244 mm (méretek alap nélkül)

TPX 100

Nagy pontosságú tamponnyomtató gép igényes minőségű nyomatokhoz

Az Ön előnye:

 • 1 vagy két színben
 • a legnagyobb precizitás és pontosság
 • elektropneumatikus kompakt kialakítás
 • nyitott festéktartó rendszer
 • „édition cadrans” néven érhető el

A nyitott festék rendszerrel rendelkező TPX 100 tamponnyomó gép kicsi, kompakt gépként lenyűgöző, nagy pontosságú nyomtatási teljesítménnyel és modern PLC-vezérléssel. A TPX 100 ezért mindenhol használható, ahol a legjobb teljesítményre van szükség a kisebb nyomtatási formátumokhoz. A legnagyobb nyomtatási és ismétlési pontosság magától értetődő az elektropneumatikus hajtású gépeknél, amelyeket gyakran kézi munkaállomásként használnak. A színes érintőképernyő tiszta, felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé. A TPX 100-hoz a perifériák széles választéka áll rendelkezésre, mint például az automatikus hígító befecskendezés, a forgóasztal vagy az ingaasztal, a csúszóbetét stb. A TPX 100 természetesen különféle kiegészítőkkel is kombinálható, mint például gépalap vagy koordinátaasztal.

A TPX 100 tamponnyomó gép – egy kompakt nyomdagép nagy pontosságú nyomtatási alkalmazásokhoz.

 

Csapatunk a legnagyobb gonddal és szenvedéllyel szereli össze a kiváló minőségű TPX 100-at.

A TPX 100 tamponnyomtató gép „édition cadrans”-ként is elérhető, speciális jellemzőkkel az óraipar számára.

Műszaki adatok TPX 100

Színek száma: 1 vagy 2 színben,   Lemezméretek: szabványos lemezszélesség: 80 / 100 / 130 mm szabványos lemezmélységek: 80 / 100 mm,   Kimenet: akár 1800 ciklus óránként Hajtásrendszer: elektropneumatikus Ismétlési pontosság: < ± 0,02 ,  Nyomtatási erő: 250 N (a nyomóerőt ki kell egyensúlyozni) Hálózati csatlakozás: 230 V / 50 Hz, 5 – 6 bar légnyomás Levegőfogyasztás: 0,5 liter/ciklus 6 bar nyomáson Ellenőrzés: PLC – HMI érintőképernyő Függőleges pad löket: 100 mm, 140 mm speciális kiadás, elektromosan fokozatmentesen állítható Kinyúló betét kocsi: 88 mm Súly: kb. 30 kg gépalap nélkül Méretek (SzxMxM): 380 x 560 x 762 mm